• 31_FitFix_Device.jpg
  • banner_neuromove.jpg
  • Banner_Qin_Pot.jpg
  • bj 1.jpg
  • ebt coopdech.jpg
  • image001(1).jpg
  • image002(4).jpg
  • SMP-525 EL.jpg
  • SMP-550EL.jpg

Produsele Noastre

4Aerogen Adaptor

Aerogen Pro X, produs de Aerogen Irlanda , se constituie a fi la acest moment ca si standardul de aur in ingrijirea respiratorie pe plan mondial . Poate functiona pe baza bateriei incorporate ( pana la 6 ore ) sau conectat la priza de spital . Performantele deosebite ale acestui sistem , probate atat prin rezultatele clinice directe dar si prin studiile clinice si de laborator , au determinat adoptarea sa si includerea in configuratia standard a majoritatii producatorilor de rang de ventilatoare medicale. Generatorul de semnal Aerogen ProX este oferit pe piata medicala de catre producatorul Aerogen Irlanda prin intermediul reprezentantului exclusiv Brandcom  , in acele cazuri in care clinica nu dispune de ventilatoare cu generator nebulizor Aerogen Incorporat sau se doreste abordarea unui numar mai mare de pacienti .

Sistemul Aerogen este un sistem modular , conceput astfel incat sa faca posibila administrarea aproape a tuturor medicamentelor hidrosolubile si chiar liposolubile , putand fi utilizat la pacientii de orice varsta : adult, copil , nou-nascut la termen sau prematur.

Mai mult decat atat prin conceptul modular prin care Aerogen Solo poate fi integrat in circuitele de ventilatie (utilizand conectorii in T adult/copil/nou nascut) , masca NIV , canula nazala sau Aerogen Ultra ( camera de nebulizare dedicata pacientilor cu respiratie spontana)  pot fi abordate aproape toate situatiile clinice posibile . Cu privire la eficacitatea deosebita din punct de vedere clinic a administrarii medicatiei sub forma de aerosoli avand la dispozitie pentru difuzie/absorbtie si accesul in sistemul circulator au fost efectuate nenumarate studii de-a lungul anilor .

Aerogen exceleaza prin :

   1) Proportia mare a aerosolilor efectivi ( peste 50% aerosoli cu o dimensiune mediana de 3,4 microni;

   2) Rata cea mai mare de depozitie alveolara ( 16 % comparativ cu o medie de 4 % a principalilor competitori ) ;

   3) Rezervor solutie medicamentoasa complet separat de circuitul de ventilatie - fiind reduse la minim riscurile legate de posibile infectii nozocomiale ;

   4) Nu introduce flux suplimentar de aer in circuitul ventilator - protejand astfel senzorii ventilatorului si reducand incidenta falselor alarme ;

   5) Nu afecteaza termic solutia medicamentoasa ;

   6) Poate fi utilizat , la acelasi pacient, pentru o perioada de 28 zile in modul intermitent respectiv 7 zile in modul continuu - fiind singurul nebulizor din lume pentru care este permisa aceasta :

   7) Nu necesita in nici un moment deconectarea de la circuitul ventilator favorizand astfel fenomenul de recrutare alveolara

   8) Volum rezidual minim ( sub 0.2 ml) care combinat cu rata mare de formare a aerosolilor efectivi determina o economie substantiala pentru sistemul de sanatate . 

 

Aerogen USB 

Spre deosebire de Aerogen Pro X , nu dispune de baterie incorporata ( necesitand a fi conectat la incarcatorul dedicat sau la portul USB al Ventilatorului) .

Este indicat in special in cazurile clinice care nu necesita ventilatia in mod continuu.

Performantele deosebite ale acestui sistem sunt identice cu cele ale Aerogen ProX .

Generatorul de semnal Aerogen USB  este oferit pe piata medicala de catre producatorul Aerogen Irlanda  prin intermediul reprezentantului exclusiv Brandcom  .

In  acele cazuri in care clinica nu dispune de ventilatoare cu generator nebulizor Aerogen Incorporat sau se doreste abordarea unui numar mai mare de pacienti .

Sistemul Aerogen USB  este un sistem modular , conceput astfel incat sa faca posibila administrarea aproape a tuturor medicamentelor hidrosolubile si chiar liposolubile , putand fi utilizat la pacientii de orice varsta : adult, copil , nou-nascut la termen sau prematur.

Funcioneaza cu nebulizorul Aerogen Solo si poate fi integrat in circuitele de ventilatie (utilizand conectorii in T adult/copil/nou nascut) , masca NIV , canula nazala sau Aerogen Ultra ( camera de nebulizare dedicata pacientilor cu respiratie spontana)  pot fi abordate aproape toate situatiile clinice posibile .

Eficienta este identica cu cea a Aerogen ProX . 

Piesele adaptor Aerogen sunt destinate utilizarii lor de catre profesionistii medicali in scopul integrarii si utilizarii nebulizorului Aerogen Solo in variate situatii clinice : pacienti adulti/copii /nou nascuti intubati , sau cu ventilato non-invaziv pe masca sau canula nazala , sau pacientii cu respiratie spontana .

Sunt disponibile piese T adaptor cu diametrele de 15 mm ( circuit ventilator pentru adulti) 12 mm ( circuit ventilator pentru copii) sau 10 mm ( circuit ventilator nou-nascut ) .

De asemenea sunt disponibile adaptoare pentru masca NIV si canula nazala .

Durata de utilizare este similara cu cea a nebulizorului Aerogen Solo - respectiv 28 zile in modul intermitent/7 zile in modul continuu.

Abonati-va la noutati:

Cum va place noul site

Cum va place noul site
©2020 SC Brandcom LLC. All Rights Reserved.